Çakmaközü İlkokulu

Telefon : 0 531 8166805
WEB https://cakmakozuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇAKMAKÖZÜ MAH. ÇAKMAKÖZÜ SK. NO 1 KARAYAZI / ERZURUM
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR : ....

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf
Saatler : 08.30 - 14.00
Isınma : Kaloriferli
Servis : Ulaşım özel araçla sağlanmaktadır.
Ulaşım : Var
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık: 12 km İl merkezine uzaklık: 132 km
Kontenjan Bilgileri : 1
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -